Bine aþi venit pe pagina noastrã! 


 În cea mai frumoasã localitate din sud-estul Ardealului, la Zetea, asociaþia noastrã familialã  întâmpinã musafiri din anul 2006 ºi cu multe servicii contribuie ca Dumneavoastrã sã aveþi o vacanþã plinã ºi plãcutã.
 

 Pensiunea noastrã la Zetea se aflã intr-o mediu calm, la 10 minute de la Barajul Zetea ºi 12 km de  Odorheiu-Secuiesc. Pansiunea noastrã se alfã în curtea casei noastre ºi oferã un loc ideal pentru familii ºi pentru companii de prieteni. Dezideratul nostru cel mai important este ca  musafirii noºtri sã aibã vacanþã minunatã ºi  sã creãm atmosfera pentru odihnã plãcutã.  

Servicii
  Pentru musafirii noºtrii avem la dispoziþie 4 camere confortabile. Trei camere sunt cu douã paturi, iar una cu 4 paturi. Dupã preferinþã în douã camere se poate introduce câte un pat în plus. În fiecare camerã avem baie separatã cu duº.oferã O panoramã frumoasã oferã balcoanele de la camere ºi terasa spaþioasã, care dã posibilitatea pentru odihnã ºi distracþie.

Sufrageria spaþioasã este dotatã cu tacâmuri, cafetierã , prãjitor de pâine, cuptor cu microunde, frigider, maºinã de spãlat vase.
Oferim pe lângã cazare:
      - mic dejun
    
  
  

Galerie foto.

Parcare securizatã pentru maºini.

  Preþuri
- Cazare:11 Eu / persoanã / noapte
- Cazare cu mic dejun: 16 Eu / persoanã / zi

Reduceri de preþ: Pentru copii sub 12 ani 50% din preþul meselor. Pentru copilul de pe patul în plus din cameram pãrinþilor 50% reducere la cazare.

Program:
  • Excursii în împrejurimi, plimbare cu carul, iarna sanie trasã de cai, practicarea schiului.
  • Vizitarea stânelor de oi.
  • Vizitarea meºteºugurilor care se practicã în zonã.
  • Participarea la sãrbãtori ºi festivaluri folclorice, obiceiuri locale.
Noutate de serviciu: excursie cu maºinã de teren pe munþii apropiaþi, "Vedere de panoramã pe zece localitãþi" Alte servicii: dupã preferinþã ghid pentru excursii.

Sperãm cã  vã petreceþi vacanþa la noi, veþi fi mulþumiþi cu seviciile noastre ºi o sã plecaþi
acasã cu relevaþii bogate
minden jog fenntartva - dombonjo.ro